La UAB es desfà de l’escola bressol Gespa

Trasllada el servei a un altre centre fora del Campus i no assegura la feina a 12 treballadors
UAB Gespa
UAB Gespa

L’escola bressol Gespa, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), s’acomiada després de 40 anys de servei. El consell de Govern ha aprovat, amb 29 vots a favor, 16 en contra i dues abstencions, traslladar el servei a un altre centre. La Llar d’en Pitus, fora del campus de Bellaterra, s’endú l’escolarització dels nens i nenes a partir del curs vinent. A Gespa hi treballen 12 persones.

Segons un comunitat de l’Autònoma, el Consell de Govern de la Universitat ha aprovat “donar continuïtat a la prestació del servei d’escola bressol per a la comunitat universitària mitjançant la signatura d’un conveni amb l’Escola Bressol La Llar d’en Pitus, situada al costat del Campus i a menys de 600 metres de l’Estació de Bellaterra dels FGC”.

El conveni aprovat pel Consell de Govern recull que l’Escola La Llar d’en Pitus “oferirà condicions especials i prioritàries als col·lectius de la UAB i de l’Esfera UAB: unes quotes iguals a les que estan pagant actualment les famílies, serveis d’acollida de matí i tarda -dues hores gratuïtes de 8 a 9 i de 17 a 18 hores-“. I afegeix que l’equip de mestres provinents de l’Escola Bressol Gespa s’incorporarà a La Llar d’en Pitus, “d’acord amb les necessitats derivades de la matrícula del curs 2015-2016“.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari