Cierco renuncia a mitges als seus càrrecs al Barça

El codirector de la BPA no abandona la Junta Directiva
Títol de la imatge
Títol de la imatge

L’endemà de la victòria del FC Barcelona sobre el Reial Madrid ha estat tan plàcid en el vessant estrictament esportiu com convuls en el vessant institucional. A banda de la petició de penes de presó per al president Josep Maria Bartomeu i l’expresident Sandro Rosell par part de la Fiscalia, en el cas Neymar, la Directiva del club ha acceptat la renúncia de Ramon Cierco, fins ara directiu responsable del futbol formatiu i vicepresident de la Fundació FC Barcelona.

Cierco, codirector de la Banca Privada d’Andorra (BPA), intervinguda pel regulador bancari andorrà, l’INAF, després que el Tresor dels EUA denunciés que aquesta entitat havia cooperat activament en el blanqueig de capitals d’organitzacions criminals, perd aquelles dues responsabilitats al Barça, però seguirà a la Junta Directiva del club com a vocal.

En la reunió d’aquest dilluns, la Junta que presideix Bartomeu ha tractat el delicat afer de la BPA amb relació al Barça i ha acceptat el cessament que havia demanat per carta Cierco.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari