L’Església elimina l’Islam, el Judaisme i el Budisme de les aules

El nou pla d'Estudis, per a primària i secundària, suprimeix matèries com l'eutanàsia i l'avortament
Creu a les aules
Creu a les aules

El Butlletí Oficial de l’Estat, sotmès a la lupa de la web ‘El BOE nuestro de cada día‘, publica aquest dimarts el pla d’estudis de l’assignatura de Religió per a primària i secundària, que s’aplicarà en el marc de la Lomce el curs proper. El contingut de les matèries i l’estructura dels cursos els ha desenvolupat directament la Comissió Episcopal d’Ensenyament i Catequesis, és a dir, l’Església. La institució arracona la resta de religions.

Un dels punts avaluables en el primer curs de primària és que l’alumne “memoritzi i reprodueixi fórmules senzilles de petició i agraïment”. Que resi. A secundària han desaparegut les referències explícites a altres religions com el Judaisme o l’Islam. El darrer pla d’estudis incloïa temàtica sobre “la moralitat dels actes del Cristianisme, i la seva relació amb la proposta moral del Budisme i l’Islam”. L’actual proposta, elimina la comparació entre les religions i matèries de contingut d’actualitat com l’avortament i l’eutanàsia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides