Ekaizer assegura que Fernández Díaz investiga Artur Mas

El periodista cita un "sistema paral·lel" a la UDEF darrera les investigacions
Ekaizer i Fernàndez al Parlament
Ekaizer i Fernàndez al Parlament

“Fernàndez Díaz han posat en marxa els mecanismes de Moncloa per aturar el procés”, ha repetit l’exdirector adjunt del diari ‘El País’, Ernesto Ekaizer, aquest dilluns a la comissió parlamentària que investiga el frau i la corrupció. L’informador ha instat el ministre a reconèixer que Interior està investigant Jordi Pujol, el primogènit dels Pujol Ferrusola i Artur Mas.

“Per què no diuen que estan investigant el senyor Mas? El senyor Fernández Díaz ha de dir si l’està investigant o no, però que no ens expliqui ‘milongues'”, ha reblat, per afegir: “Que ho digui, no passa res, que tots els subterfugis de la UDEF, o el servei administratiu de control bancari de Liechtenstein o la Interpol que s’utilitzen va a parar al mateix lloc, a ministeri de l’Interior”.

El periodista ha assegurat que qui aporta informació sobre Catalunya no és la UDEF: “Són informacions al marge institucional de la UDEF, un sistema paral·lel per no voler ser enxampats. Organitzen un sistema paral·lel perquè no es volen mullar. Totes les operacions són al marge”.

Ekaizer ha donat per fet el cobrament de comissions del 3% per part del clan Pujol: “En molts dels contractes és el 3%. Com a dit un empresari que no citaré: ‘si no pagaves estaves mort’. I ha afegit que la família donava “facilitats per pagar les comissions: L’empresari tenia 6 o 7 anys per pagar”.

El periodista ha batejat l’entramat corrupte entre el poder polític i l’empresarial que ha imperat els darrers 30 anys a Catalunya i Espanya amb el nom de “capitalisme d’amiguets“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides