Hisenda troba un pòquer de delictes fiscals en la reforma de la seu del PP

Vincula als populars a la defraudació de gairebé 1,9 milions
Rajoy
Rajoy

L’informe definitiu d’Hisenda sobre la reforma de la seu del Partit Popular, situada al carrer Gènova de Madrid, indica que la formació que presideix Mariano Rajoy va cometre quatre delictes de frau fiscal, revela Vozpópuli.

Les conclusions d’aquesta investigació apunten que el PP va pagar en negre almenys 1,4 milions d’euros d’aquella reforma entre el 2006 i el 2010 que van possibilitar als arquitectes que es van encarregar d’ella poder estalviar-se el pagament d’1,6 milions d’euros d’impost de societats i 265.000 més d’IVA.

L’informe d’Hisenda, segons la mateixa informació, avala bona part dels apunts de la suposada comptabilitat ‘B’ de l’extresorer del PP Luis Bárcenas i delata dues maneres de fer trampes: a banda dels pagaments en ‘B’, la manipulació de les dates dels pagaments.

La mateixa anàlisi també descriu diverses irregularitats fiscals no constitutives de delicte perquè no superaven el límit dels 120.000 defraudats cadascuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides