Un diputat del PP s’empassa la notícia falsa dels Pujol Ferrusola a La Marató

Santamaría critica el "rentat d'imatge" del matrimoni amb la seva participació al programa de TV3
El diputat del PP, Sergio Santamaría, a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal
El diputat del PP, Sergio Santamaría, a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal

“Ahir vaig poder comprovar com el matrimoni Pujol Ferrusola participava a ‘La Marató’ de TV3, ha dit el diputat del PP, Sergio Santamaría, aquest dilluns a la comissió parlamentària sobre el frau i la corrupció, per criticar que la televisió pública catalana serveixi per “netejar la imatge” de l’expresident de la Generalitat i la seva dona.

“Aquestes persones haurien de ser reprovades socialment. És una poca-soltada que aquesta persona, amb la idea de rentar la seva imatge, participi rebent trucades en un programa solidari”, ha recriminat el diputat, per considerar que tant Jordi Pujol com la seva dona, Marta Ferrusola, “estan prenent el pèl a la ciutadania”.

El president de la comissió, David Fernàndez, ha avisat Santamaría que la foto del matrimoni Pujol Ferrusola despenjant el telèfon de La Marató que va córrer per les xarxes socials durant el programa de TV3 no corresponien a l’edició d’aquest diumenge. “Rectifico, però si és així, el fet és reprovable igualment perquè la seva autoinculpació no l’eximeix de responsabilitat. I perquè ja era un evasor abans d’anar a La Marató”, ha matisat el diputat popular.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides