L’escriptor Valentí Puig dimiteix del CONCA

En desacord amb la "deriva institucional" de Catalunya
valenti puig dimissio
valenti puig dimissio

El “procés de transició nacional” endegat pel president Artur Mas causa víctimes col·laterals de gruix. L’escriptor Valentí Puig ha presentat la seva dimissió com a membre del Consell de Cultura i les Arts de Catalunya (CONCA) de la Generalitat, càrrec pel qual va ser escollit ara fa dos anys pel Parlament.

En la seva carta de dimissió (que reproduïm en la imatge), Valentí Puig explicita que fa aquest gest per mostrar el seu profund desacord amb la “deriva institucional” de Catalunya, a la vegada que manifesta el seu ple suport a la línia de treball que desenvolupa el president del CONCA, Carles Duarte. Nascut a Palma de Mallorca, Valentí Puig és un prolífic poeta, novel·lista, assagista i col·laborador habitual de molts mitjans de comunicació. Entre altres guardons, té el premi Ramon Llull i el premi Josep Pla de novel·la.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.