Trias nega tenir 12,9 milions amagats a Andorra

Es querellarà contra 'El Mundo', que publica que les autoritats del Principat investiguen l'alcalde de Barcelona
Xavier Trias
Xavier Trias

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha avisat que es querellarà contra el “periodisme fastigós” que li atribueix un compte amb almenys 12,9 milions d’euros ocult a Andorra. Aquesta ha estat la seva reacció a la publicació, per part del diari El Mundo, aquest mateix dilluns, d’una suposada revelació en aquest sentit, provinent de fonts financeres i de les forces de seguretat del Principat d’Andorra.

Segons El Mundo, Trias va moure 12,9 milions de la Union de Banques Suisses (UBS) de Ginebra a Andorra el 13 de febrer del 2013, quan s’obrí la primera investigació a l’Audiència Nacional sobre els marros dels Pujol. Aquest diari interpreta que Trias va canviar els diners d’amagatall arran de la publicació, també a les seves pàgines, d’un esborrany de la UDEF que xifrava en 137 milions d’euros la fortuna dels Pujol a l’estranger. A més, hi hauria una investigació en curs sobre ell per part de les autoritats andorranes, segons la mateixa informació.

Trias ha negat categòricament tenir fons a l’estranger, ha anunciat que es querellarà contra qui ho afirmi i ha acusat El Mundo de mentir i voler fer política.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari