Quant paga la banca pels tests d’estrès?

Banc d'Espanya
Banc d'Espanya

Enguany la banca ha de pagar novament a les auditores responsables dels tests d’estrès, proves de resistència de les entitats a escenaris econòmics adversos. El 2012 van costar 31,4 milions i ara el preu serà d’uns 16 milions. La despesa total de la prova Europa (128 entitats) és de 490 milions, calcula el Financial Times.

En el cas espanyol, 16 entitats seran examinades i el cost el carregaran elles, en lloc del Fons de Garantia de Dipòsits. Està previst que Ernst & Young s’encarregui del Santander; KPMG del BBVA, Popular, Banc Sabadell, Ibercaja, Bankinter, Catalunya Banc, Unicaja i Cajamar; i PricewaterhouseCoopers de CaixaBank, Bankia, KutxaBank, BMN, Ceiss, NCG i Liberbank.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.