El PP balear ‘sepulta’ Matas, a punt de ser empresonat

Bauzá, que el considera "passat", obre un portal de transparència
jaume matas_
jaume matas_

Ni José Ramón Bauzá, president de les Balears, ni Mabel Cabrer, portaveu del grup parlamentari popular a les Illes, han tingut paraules càlides aquest dimarts per a Jaume Matas, quan l’expresident balear compta les seves darreres hores en llibertat.

Bauzá ha declarat que Matas pertany a “una etapa del passat” i que no afecta “en absolut” la imatge de la Comunitat. L’actual president balear ha afegit que s’ha d’aplicar la Justícia en tot cas i s’han de respectar “les decisions judicials”. En el mateix sentit s’ha manifestat Mabel Cabrer, consellera d’Obres públiques amb Matas durant quatre anys (2003-2007): “la Justícia és igual per a tothom”. Cabrer ha afegit, això sí, que “no és una escena agradable” veure Matas ingressant a la presó.

Aquest ingrés, per cert, és imminent. L’advocada de Matas ha anunciat que no s’intentarà prorrogar la seva entrada a la presó, on l’ex polític complirà una condemna de nou mesos per tràfic d’influències relacionat amb el cas Palma Arena. A Matas el van denegar l’indult l’11 de juliol i, el passat divendres, l’Audiència Nacional va dictar per a ell l’ordre d’entrar a la presó en un termini de cinc dies.

Transparència
El Govern de les Balears, per cert, ha inaugurat recentment un “Portal de Transparència“. El web www.caib.es, segons la Conselleria d’Administracions Públiques, ha de servir per difondre dades sobre polítiques públiques i fer “accessible i transparent aquesta informació”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari