Les conyes saturen el sistema d’adhesió al nou manifest antisobiranista

La plataforma constitucionalista Libres e iguales veu Espanya en un moment crític
libres e iguales cayetana
libres e iguales cayetana

El manifest antisobiranista “dels lliures i iguals”, presentat aquest dimarts, ha reivindicat la Constitució com a marc de convivència, ha rebutjat qualsevol negociació que eviti un conflicte amb l’independentisme català si limita la sobirania de tots els espanyols i ha plantejat la necessitat d’assolir un pacte per la unitat d’acció contra l’independentisme.

L’objectiu dels seus promotors, que invoquen la llibertat i la igualtat, és la deslegitimació intel·lectual i política del nacionalisme, contra el qual volen fer pedagogia i convoquen, explícitament, el PP, el PSOE, UPyD i Ciutadans, formacions amb què pretenen establir contactes. Creuen que Espanya viu un moment crític i busquen mobilitzar la gent.

Entre els primers signants del manifest hi ha Mario Vargas Llosa, Adolfo Suárez Illana, Joaquín Leguina, María San Gil, Francesc de Carreras, Carlos Herrera, Federico Jiménez Losantos, Albert Boadella, Arcadi Espada, Hermann Tertsch, David Gistau, Fernando Sánchez Dragó, Fernando Savater, Félix de Azúa, José Luis Garci i José María Fidalgo, entre altres.

Allau de conyes
Les adhesions online, però, estan aturades. Alguns dels pimers suports rebuts al web, on també demanen ajuda econòmica, eren falsos: signants per Oriol Junqueras (dues vegades), Marianico El Corto, Tío Gilito, Torrebruno No Es Patriota, Mohamed Ali…

Libres e iguales ha explicat que “Un atac de spam massiu i constant ha afectat greument el sistema d’adhesions de la web. Treballem per recuperar-lo com més aviat millor.”. Mitjançant Twitter, aquest moviment ha anunciat que “verificarem el DNI dels nous signants i eliminarem les signatures d’avui [dimarts] que ens semblin clarament una burla”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari