Alliberen cinc dels sis últims detinguts pels fets de Can Vies

Mes i mig després, els acusen de delictes relatius a drets fonamentals i llibertats públiques
mani can vies
mani can vies

Un mes i mig després, continua el degoteig de detencions dels Mossos d’Esquadra per les protestes contra el desallotjament i l’enderrocament de Can Vies. Aquest dijous, sis persones han estat detingudes i acusades de desordre públic, danys i atemptat contra l’autoritat. A més, els atribueixen delictes relatius a l’exercici de drets fonamentals i de llibertats públiques. Un dels detinguts, segons fonts policials, estaria implicat en incidents que van tenir lloc durant la manifestació de l’1 de maig.

Cinc dels últims detinguts ja han quedat en llibertat, mentre que un ha dormit en dependències policials. Tots ells hauran de declarar davant el jutge. En total, segons els Mossos, 72 persones han estat arrestades i gairebé 300 han estat identificades per les protestes de Can Vies.

L’operació continua oberta, han comunicat els Mossos, per la qual cosa es podrien efectuar més detencions. Precisament contra les detencions es van manifestar aquest dijous desenes de persones amb el lema “Can Vies no es toca, les companyes tampoc. Llibertat detingudes“. Aquest divendres, la protesta s’ha traslladat a la Ciutat de la Justícia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides