De què parlaran Mas i el Fiscal General de l’Estat?

artur mas
artur mas

Artur Mas i Eduardo Torres-Dulce es reuniran el pròxim dimarts, 8 de juliol, al Palau de la Generalitat. Segons la nota de premsa de la Fiscalia, també aniran a la reunió José María Romero de Tejada, fiscal en cap de Catalunya, els vocals del Consell Fiscal i els fiscals en cap provincials.

El Ple del Consell Fiscal té lloc a Barcelona els dies 8 i 9 de juliol. Està previst que es tractin, entre altres, temes com l’avantprojecte de Llei de protecció als infants i la intervenció del Ministeri Fiscal en equips d’investigació conjunta.

Aprofitarà el president de la Generalitat aquesta trobada amb el Fiscal General de l’Estat per intentar ficar cullerada sobre la situació judicial dels fills de Jordi Pujol, Jordi Jr. i Oriol?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides