El jutge Silva torna al banc dels acusats

El magistrat declara com a imputat per la filtració dels correus de Blesa
José Silva
José Silva

Elpidio José Silva, el jutge imputat per un delicte de revelació de secrets per la filtració a la premsa de correus de l’expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, torna aquest dilluns a seure al banc dels acusats del Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

El jutge va aconseguir aplaçar la seva compareixença quan va recusar la instructora del cas, Susana Polo, per centrar-se en la seva campanya electoral al Parlament Europeu. Però passats els comicis, i mentre es resol la impugnació, la jutgessa l’ha citat a declarar per mirar d’esbrinar si va ser ell qui va tenir l’accés i va difondre els correus de l’exdirigent de Caja Madrid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides