Dos detinguts per animar els internautes a matar polítics

Un jove valencià, primer imputat després de l'assassinat de Carrasco, en llibertat amb càrrecs
Sergio B.J entra al jutjat, aquest divendres
Sergio B.J entra al jutjat, aquest divendres

Aquest divendres ha passat a disposició judicial un jove valencià de 19 anys detingut per la Guàrdia Civil per demanar al seu compte de twitter que es mati els polítics. Ha estat posat en llibertat amb càrrecs després de comparèixer davant el jutge.

Sergio B.J. va ser arrestat a Tavernes de la Valldigna acusat d’apologia per a la comissió d’assassinats, per unes piulades arrel de l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. No és l’únic. La Policia ha imputat un segon jove de Jerez de la Frontera per penjar vídeos a la xarxa, on justificava l’assassinat de “polítics corruptes”.

El valencià s’enfronta a un delicte d’apologia per a la comissió d’assassinat, article 141 del Codi Penal, i l’andalús, també de 19 anys d’edat, està imputat per delictes contra la integritat moral (art. 173 CP) i contra els drets i les llibertats fonamentals (art. 510).

Aixina es faa ostia!! A matarlos a tots!!! Mes tirs al cap d PPeros!! Isabel CarrasKO“, manifesta el valencià a la piulada. En el registre policial practicat al domicili dels pares, on viu, els agents s’han endut l’ordinador, un portàtil, tres discs durs i el seu telèfon mòbil.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari