#tuitejaperevitareltalego

Interior vol identificar els piuladors més ofensius contra l'assassinat de Carrasco
#tuiteaparaevitareltalego
#tuiteaparaevitareltalego

‘Perquè és millor un compte a Suïssa que un compte a twitter’. Aquesta piulada, acompanyada de l’etiqueta més utilitzada d’aquest dijous #tuitejaperevitareltalego, resumeix la indignació dels usuaris de les xarxes socials davant la pretensió del Govern central de detenir els autors de missatges ofensius.

Tant és que, segons les hipòtesis de la policia sobre el crim de l’expresidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, el mòbil de l’assassina confessa fos sentimental, i el de la filla, laboral. “Aquest tipus de conductes no han de quedar impunes perquè no es pot llençar el missatge del ‘tot s’hi val‘ a la societat”, apunten des del Govern, després de l’allau de comentaris a les xarxes sobre el succés.

La Policia investiga els comentaris registrats a twitter i facebook que facin befa de l’assassinat i que puguin ser injuriosos. Podria actuar d’ofici si considera que hi ha conductes que poden fomentar l’odi.

Les xarxes han reaccionat amb humor i indignació a l’anunci. Molts comentaris recriminen al Govern que fossin els mateixos dirigents del PP els que van aprofitar la plataforma digital per mentir amb acusacions falses sobre l’origen i els motius de l’assassinat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari