Detenen un jove a Mataró per amenaçar la Policia

Enaltia ETA i els GRAPO i exhortava a la lluita armada des de Facebook
mataro detencio amaneça policia
mataro detencio amaneça policia

La Policia Nacional ha detingut en les darreres hores un jove a Mataró, A. B. R., acusat de proferir amenaces a Facebook contra les forces de seguretat de l’Estat. El detingut, que havia estat condemnat per una falta d’amenaces anteriorment -havia amenaçat la líder d’UPyD, Rosa Díez-, publicava missatges a la xarxa social que enaltien les organitzacions terroristes ETA i GRAPO, a més d’animar els manifestants a matar policies. “Són policies i han de morir” és un dels comentaris detectats pels agents.

Segons fonts policials, entre els missatges difosos pel detingut hi havia crides a la compra d’armes, benzina, amonal i altres materials amb l’objectiu de “fer realitat això de què la por canviarà de bàndol”. Tanmateix, A. B. R. lamentava en la seva pàgina de Facebook que ni ETA ni els GRAPO matessin més policies i que la gent mirés cap a una altra banda quan es planteja la lluita armada, i també oferia instruccions per a la fabricació de bombes casolanes i el llançament d’explosius.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides