Quina empresa d’ambulàncies ha provocat la ira de l’Ajuntament de Berga?

Ambulàncies
Ambulàncies

Transport Sanitari de Catalunya (TSC), que és l’adjudicatària de la prestació del servei d’ambulàncies a la comarca del Berguedà. Aquesta empresa, propietat de la família Bonomi, ha comès greus irregularitats en les funcions que té assignades per la conselleria de Salut de la Generalitat: ha retirat el servei nocturn de transport sanitari no urgent i ha intentat suprimir una unitat de dia del servei d’urgències.

 

Davant aquestes maniobres empresarials, que posen en greu risc la salut dels habitants de la comarca, el ple de l’Ajuntament de Berga ha aprovat una dura moció on es denuncia l’actuació de TSC, es fa arribar una queixa a la Generalitat i a la patronal del sector (ACEA) per la seva actuació i, alhora, s’expressa la solidaritat amb els treballadors afectats per aquestes mesures unilaterals.

 

La família Bonomi, propietària de TSC, és una “vella” coneguda de Catalunya, on anys enrere va protagonitzar l’escàndol borsari de Picking Pack. En l’actualitat és, a més, la propietària del parc Port Aventura i s’ha associat amb Enrique Bañuelos en el projecte de construcció del complex de casinos i oci Barcelona World.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari