Lapidació a Girona

En alguns països islàmics, les dones són lapidades acusades d’adulteri, prostitució o, fins i tot, quan són violades. Les pedres han de ser prou grosses per, suposadament, matar-les amb un parell de cops però, normalment, l’acusada no mor instantàniament i s’allarga el sofriment fins a límits indescriptibles. 7 de cada 10 persones que moren per lapidació són dones sense educació i pobres.

 

A Gironaemociona, les dones no són lapidades (no encara, tot arribarà…) només són acusades públicament de prostitució en rodes de premsa a l’Ajuntament pel Molt Honorable Alcalde Puigdemont i pel Molt Honorable Defensor de la Ciutadania Llorente, i són desnonades.

 

El passat dilluns 21 d’octubre, es veu que els Molts Honorables tractaven d’aclarir els motius pels quals el Sr. Defensor va intentar desnonar a la seva llogatera. La PAH Girona va evitar el desnonament i va explicar públicament la situació (GRÀCIES PAH!!!!). Sembla estrany que un Defensor que en públic es posiciona clarament en contra dels desnonaments, en privat els executi…

 

El cas és que el Sr. Defensor va presentar la dimissió i el nostre Alcalde (#contentametiene) no li ha acceptat. “No s’ha de justificar de res” Puigdemont dixit…(#ambunparell).

 

Però amb la roda de premsa ens ha quedat claríssim perquè l’han desnonat: és una llogatera pobra, immigrant, dona i Infància li ha ‘rescatat’ els fills. Traduït al català dels Convergents, és una prostituta. (Quan començaran a tirar pedres????)

 

I de les declaracions d’ambdós Molt Honorables es dedueix que a Gironaemociona la gent té més, menys o CAP DRET segons l’status/poder adquisitiu …(igualets que a l’Imperi Romà, Alcalde, perquè no organitza un parc temàtic amb els Manaies, coneguts també pel seu puntet masclista i llencem directament l’oposició als lleons enlloc de fer plens????).

 

Total que a Gironaemociona si ets dona, pobra i immigrant, no tens dret a l’honor, ni a la intimitat, ni a la pròpia imatge, ni a la dignitat (drets també constitucionals com el de la vivenda, que si se’ls hi oblida als Honorables, Estrasburg segueix en peu per recordar-ho…) i et poden calumniar, injuriar i passar-se pel forro la presumpció d’innocència i tots els DRETS haguts i per haver i….NO DIMITEIX NI DÉU.

 

AVE CONVERGENTS, MORITURI TE SALUTANT!!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides