Què ha passat entre el conseller Mas-Colell i Jordi Cañas?

Sense títol
Sense títol

El diputat i portaveu de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Jordi Cañas, ha tornat a ser protagonista d’una picabaralla a la cambra catalana. En aquesta ocasió el diputat de la formació espanyolista ha tret de polleguera al conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell.

 

En una interpel·lació de C’s al Govern sobre els impagaments de la Generalitat a diversos serveis concentrats, Cañas ha fet referència en un moment de la seva intervenció a una declaració del conseller de la Presidència, Francesc Homs, en què va titllar de “macarra” al ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro. Una referència que no ha agradat gens al conseller Mas-Colell, que ha replicat dient que ell mai havia dit a ningú ‘macarra’, “ni tan sols a vostè” li ha etzibat.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari