Mas diu que “potser s’han de canviar versions inicials” amb la mort de l’empresari del Raval

El president demana paciència per veure "la seqüència sencera" dels fets
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Els dos vídeos difosos aquest dimecres per ‘elPaís’, gravats per dos testimonis i que contradiuen la versió policial de la mort de l’empresari del ‘Gayxample’ al Raval, han posat en alerta l’oposició parlamentària, que aquest mateix dimecres ha demanat diligència al president Mas perquè no passi com en el cas d’Ester Quintana.

“Un altre vídeo real ens ha desvetllat la brutalitat policial. La mort no accidental ha esmicolat la versió policial sobre la mort de Juan Andrés Benítez”, ha obert foc el diputat de la CUP, David Fernàndez.

“Aquesta investigació s’ha de fer tenint en compte tots els fets sencers, no fos cas que el vídeo ens ensenyés només una part i perdem la perspectiva del què ha passat. Esperem a veure la seqüència sencera i potser haurem de canviar algunes versions inicials”, ha reconegut el president, per demanar que no hi hagi “cap prejudici sobre el funcionament d’una policia democràtica”.

“Que no hagi de ser Estrasburg qui restableixi la justícia. Obrin el debat de què passa amb la justícia a Ciutat Vella”, ha replicat Fernàndez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides