Becerra veu “fonamental” seguir treballant encara que es cobri un 40% menys

L'economista anticipa el fracàs de l'actual sistema fiscal
Sense títol
Sense títol

Si se surt del mercat laboral, “la dificultat de tornar a entrar creix més que proporcionalment al temps que es trigui en tornar”, per això, el catedràtic d’estructura econòmica, Santiago Niño Becerra, considera “superfonamental” seguir treballant, encara que sigui “a costa de perdre el 40% dels ingressos”.

L’economista inclou, a l’article ‘Hacia dónde vamos?’ publicat aquest dimecres, els ingredients que esperen a l’Espanya del futur: demanda de treball a la baixa, rendes decreixents, pensions, sanitat, educació, subsidis per desocupació: protecció social en retrocés , i despesa pública en descens.

Becerra avança que l’activitat “no remuntarà”, ans el contrari, “està caient i sobreviurà la imprescindible i la que pot ser més productiva, encara que sigui retallant salaris”.

Per molt que creixin els impostos, diu l’economista, mai seran suficients per finançar unes despeses que no deixen de creure. Per tant, els sistemes fiscals hauran de canviar “radicalment” per “guanyar competitivitat i garantir la sostenibilitat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides