Trillo busca majordom

L'ambaixada espanyola a Londres ofereix el lloc de manera indefinida a canvi de 27.000 euros anuals
Felix Millet
Felix Millet

L’ambaixada espanyola a Londres precisa majordom. El lloc està vacant per a qualsevol persona que domini l’espanyol i l’anglès i controli els protocols oficials. El treball està remunerat amb 23.069 lliures anuals, la qual cosa al canvi suposa uns 27.000 euros. I el contracte que es farà és indefinit.

Amb aquestes excel·lents condicions, almenys per a la situació del mercat laboral espanyol, s’ofereix el lloc de majordom de l’ambaixada londinenca, on mana l’exministre de defensa i expresident del Congrés dels Diputats, Federico Trillo.

Per optar al lloc, a més de dominar l’anglès i l’espanyol, cal ser major de 16 anys i no superar l’edat de jubilació. En el procés de selecció, que consta de dues fases, es valoraran també els mèrits professionals i acadèmics. El treball consisteix a tenir “cura, govern i responsabilitat de la Residència i dels seus serveis, vigilància i supervisió del personal de servei, i totes aquelles tasques de la Residència que, relacionades amb la seva categoria, li siguin encomanades pel Cap de la Representació o la persona en qui aquest pogués delegar”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides