Wert, “l’enemic de l’educació”

A 48 hores de la vaga d'ensenyament, la Plataforma Estatal per a l'Escola Pública carrega contra el ministre d'Educació
enric ticó
enric ticó

La Plataforma Estatal per a l’Escola Pública ha enviat una carta al ministre d’Educació, José Ignacio Wert, en la qual l’han declarat de “persona non grata i enemic de l’educació, específicament de l’escola pública”. La plataforma assegura en el text que el ministre hauria de dimitir i que, per part seva, mereix “la més absoluta reprovació”.

 

Dijous vinent, 24 d’octubre, la plataforma ha convocat una jornada de vaga d’ensenyament a tot l’Estat per protestar contra la reforma educativa, la pujada de taxes de les matrícules universitàries i les retallades en beques.

 

Precisament en aquest últim sentit, el de la retallada de beques, de menjador en aquest cas, es va pronunciar dilluns el president comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera, que ha demanat “ajuda urgent” al Govern català després que 1.457 nens de la comarca hagin perdut enguany les ajudes per dinar a l’escola.

 

La Plataforma Estatal per a l’Escola Pública està formada pels sindicats CCOO, STES, UGT i CGT, la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (Ceapa), el Sindicat d’Estudiants (SE), Estudiants en Moviment, la Federació d’Associacions d’Estudiants Progressistes (FAEST) i els Moviments de Renovació Pedagògica (MRPs).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides