#Novullpagar 2, Servei Català de Trànsit 0

Un jutge de Girona anul·la dues multes per considerar que en el moment de la comissió dels fets no hi havia obligació de pagar
#novullpagar
#novullpagar

Ni el Servei Català de Trànsit ni la totpoderosa Abertis han pogut amb dos conductors que en plena campanya #Novullpagar es van parar al peatge de l’AP7 a Girona i el van passar sense abonar-hi res. El jutge de la sala contenciosa número 1 de la capital del gironès ha fallat a favor dels recursos que van presentar dos partidaris de la campanya #Novullpagar després de ser sancionats amb 100 euros pel Servei Català de Trànsit, per incomplir les normes de circulació.

El jutge estima que tant un veí de Girona, que va recórrer la multa imposada el 14 d’octubre de 2012 per no pagar el peatge de Girona sud, com l’altre cas, d’un diputat de Solidaritat que va fer el mateix al peatge de Figueres, no poden ser sancionats perquè en el moment de la infracció no existia cap norma que obligués a pagar.

El canvi legislatiu va arribar poc després, a final de 2012, quan es va establir que els usuaris d’autopistes “estaran obligats a abonar l’import del peatge”. Per tant, segons el jutge, hi havia “manca de tipicitat de la conducta sancionada en el moment de la comissió”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari