Camacho i Pimentel van coincidir a Treball

La presidenta del PP català estava a les ordres del ministre andalús
Título de la imagen
Título de la imagen

No era un donant anònim, com s’havia dit durant els set anys de vida que té el fill d‘Alicia Sánchez Camacho. La presidenta del PP català es va quedar embarassada de Manuel Pimentel, qui va ser ministre de Treball.

Va ser aleshores, l’any 99 sota la batuta del Govern d’Aznar, quan els dos van coincidir al Ministeri. Pimentel, amb 37 anys com a ministre més jove de l’equip de govern, i Camacho, a les ordres de l’andalús com a directora general de l’Institut Nacional de Seguretat en el Treball.

Sánchez Camacho es va quedar embarassada sis anys més tard, el Nadal de 2005. I fins aquest divendres, després que l’exministre ho hagi admès a El Mundo, havia aconseguit mantenir en secret el nom del pare del seu fill.

Pimentel, segons publica ‘elEconomista’, manté una relació estable tant amb la mare com amb el fill, a qui veu de tant en tant i amb qui es comunica cada dia.

Camacho explicava, a una entrevista concedida al 2010 a ‘La Razón’, que duia la conciliació laboral i familiar “molt malament, sent pare i mare, perquè la meva és una família monoparental. M’he de multiplicar, però tinc un truc: me l’emporto a tots els actes de partit. Deu ser el nen que més actes ha vist a la seva vida i el que més aplaudeix Rajoy i més canta l’himne del PP!”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.