Camacho i Pimentel van coincidir a Treball

La presidenta del PP català estava a les ordres del ministre andalús
Título de la imagen
Título de la imagen

No era un donant anònim, com s’havia dit durant els set anys de vida que té el fill d‘Alicia Sánchez Camacho. La presidenta del PP català es va quedar embarassada de Manuel Pimentel, qui va ser ministre de Treball.

Va ser aleshores, l’any 99 sota la batuta del Govern d’Aznar, quan els dos van coincidir al Ministeri. Pimentel, amb 37 anys com a ministre més jove de l’equip de govern, i Camacho, a les ordres de l’andalús com a directora general de l’Institut Nacional de Seguretat en el Treball.

Sánchez Camacho es va quedar embarassada sis anys més tard, el Nadal de 2005. I fins aquest divendres, després que l’exministre ho hagi admès a El Mundo, havia aconseguit mantenir en secret el nom del pare del seu fill.

Pimentel, segons publica ‘elEconomista’, manté una relació estable tant amb la mare com amb el fill, a qui veu de tant en tant i amb qui es comunica cada dia.

Camacho explicava, a una entrevista concedida al 2010 a ‘La Razón’, que duia la conciliació laboral i familiar “molt malament, sent pare i mare, perquè la meva és una família monoparental. M’he de multiplicar, però tinc un truc: me l’emporto a tots els actes de partit. Deu ser el nen que més actes ha vist a la seva vida i el que més aplaudeix Rajoy i més canta l’himne del PP!”.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari