Bárcenas: “La meva mà va entregar els sobres a Cospedal”

L'extresorer del PP assegura davant del jutge que els sobresous eren una tradició al partit per "compensar el nivell retributiu" dels secretaris generals
Bárcenas
Bárcenas

L’extresorer del PP, Luis Bárcenas, s’ha despatxat a gust en la seva declaració en el judici per la demanda que li va interposar la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, arran de la publicació dels denominats ‘papers de Bárcenas’. L’extresorer ha assegurat ser l’autor de les anotacions sobre els presumptes pagaments en negre a membres del PP i ha asseverat que va entregar en primera persona 7.500 euros a la secretària popular: “És la meva mà la que entrega el sobre a la senyora De Cospedal”.

 

Bárcenas ha apuntat que va entregar sengles pagaments a Cospedal, un en la setena planta de la seu del Partit Popular al carrer Génova de Madrid, i l’altre al seu despatx del Senat. L’extresorer ha explicat sobre els pagaments que era una “tradició” al PP “compensar el nivell retributiu” dels secretaris generals del partit, com també s’havia fet abans amb Ángel Acebes, Javier Arenas y Francisco Álvarez Cascos.

 

L’extresorer popular, actualment empresonat a Soto del Real, ha declarat a través de videoconferència per confirmar els pagaments de 7.500 euros anotats en els seus ‘papers’, que va publicar el diari El País. El 14 d’agost passat, Cospedal va negar davant el jutge Pablo Ruz de l’Audiència Nacional haver percebut mai sobresous en negre.

 

Per la seva banda, Cospedal ha negat haver cobrat sobresous i ha acusat Bárcenas de fer “declaracions falses”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides