Defensa es gasta 8 milions en I D militar

Liciten un contracte per actualitzar les estacions optròniques d'un Institut Aeroespacial
INTA, Madrid
INTA, Madrid

L’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial ‘Esteban Terradas’, depenent del ministeri de Defensa, ha convocat la licitació pública per obtenir un contracte de subministrament valorat en gairebé 8 milions per actualitzar les seves estacions optròniques. És un centre situat a Andalusia i dedicat a la investigació militar de ‘drones’, les aeronaus que funcionen sense tripulació.

Segons l‘anunci publicat dilluns al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), aquest dijous acaba el termini per presentar les ofertes o sol·licituds per a participar del concurs. Entre els requisits que es demana els interessats en obtenir el contracte destaca la “solvència econòmica i financera, i solvència tècnica i professional”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides