Quin franquista reciclat forma part del consell del ‘banc dolent’?

Sense títol
Sense títol

Rodolfo Martín Villa és un dels membres del consell d’administració de La Societat de Gestió d’Actius procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), conegut més popularment com el ‘banc dolent’ (l’entitat que s’ha fet càrrec dels ‘actius tòxics’ dels bancs rescats).

 

Martin Villa -que va ocupar importants càrrecs durant el franquisme i va ser ministre amb Adolfo Suárez en el primer Govern de la transició- és un dels 14 consellers del Sareb, des del desembre de 2012, completant una trajectòria plena de càrrecs polítics i en diverses empreses privades malgrat el seu passat franquista.

 

Precisament aquesta setmana el Sareb cobra especial protagonisme perquè és el propietari d’un bloc d’habitatges a Salt (Gironès) on actualment hi viuen 43 persones. Aquest dimecres està previst el desallotjament dels seus ocupants per ordre d’un jutge, en una decisió que ha provocat la mobilització de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.