La productora del nebot de Cospedal controlarà Canal 9

RTVV adjudica dos lots de programació per valor de 5,2 milions a la productora Vértice 360º, vinculada a la família López del Hierro
Liceu
Liceu

El consell de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) ha anunciat l’adjudicació de dos dels tres lots en els quals ha dividit tota la programació de Nou, actual denominació de Canal 9, i l’informatiu Nou 24 a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) que lidera Tres 60, l’antiga Vértice 360º, companyia vinculada a Ignacio Javier López del Hierro, marit de la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.

 

La UTE està formada per les productores valencianes Endora Producciones SL i Producciones Televisivas Mecomlys SL, i per Videac SA, filial de Vértice 360º, actualment presidida per José Herrero de Egaña y López del Hierro, nebot del marit de Cospedal. L’adjudicació d’aquests dos lots garanteix la producció de continguts televisius per 5,2 milions d’euros.

 

L’adjudicació del lot restant, valorat en 2,3 milions, queda pendent d’una reunió del consell prevista per al 24 d’octubre. Vértice 360º és també l’aspirant millor situada per preu i continguts, però els directius de RTVV han considerat “temerària”, per baixa, l’oferta de la productora, ja que és un 10% inferior a la mitjana de la resta de candidats. En aquests deu dies, Vértice ha de convèncer el consell de l’ens de la viabilitat del projecte; en cas contrari, el beneficiari del lot seria la UTE formada per Lavinia i Always Sport Management.

 

Els vots a favor dels consellers a proposta del Partit Popular han estat suficients per decidir l’adjudicació dels dos primers lots a la UTE encapçalada per Vértice. La resta de consellers, els que corresponen a l’oposició, consideren que s’hauria d’esperar la resolució del Expedient de Regulació d’Ocupació (ERE) que es comença a jutjar dilluns vinent al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.