Intereconomía suma deutes mentre el seu propietari amassa milions

Julio Ariza, amo de la cadena de televisió, posseeix una societat que acumula un important patrimoni
Amancio Ortega
Amancio Ortega

Mentre els treballadors de la seva cadena de televisió, Intereconomía, acumulen mensualitats sense cobrar i han escoltat en repetides ocasions al seu patró assegurar-los que tots els beneficis de la cadena els reinvierte en l’empresa, PRnoticias ha publicat que Julio Ariza posseeix una societat limitada amb un patrimoni de més de quatre milions d’euros.

 

‘El Periódico del motor’ és la societat limitada l’administrador únic de la qual és Julio Ariza i compta com a la seva apoderada amb la secretària d’aquest, Ana Roldán Martín. El seu nomenament es va produir en 2000 i en l’última informació pública que existeix de la seva activitat, en 2011, es reconeix un patrimoni de 4.769.803 euros.

Segons Prnoticias, aquesta societat limitada seria utilitzada per Ariza com a caixa forta del seu patrimoni. Les propietats immobiliàries d”El Periódico del motor’ sumen un valor de 2.278.600 euros. L’any 2011 va obtenir uns beneficis de 73.647 euros. Mentre, Intereconomía canviarà de nom en les properes setmanes per no desaparèixer, suma fins a cinc nòmines de deute amb els seus treballadors i ha acomiadat a la meitat de la plantilla. A més, estudia noves fórmules per sobreviure a aquesta situació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides