Què fa Joan Tardà a Buenos Aires?

Joan Tardà, portaveu d'ERC al Congrés
Joan Tardà, portaveu d'ERC al Congrés

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha viatjat a la capital d’Argentina, Buenos Aires, per presentar una querella per l’afusellament del president Lluís Companys a mans de l’exèrcit franquista i per l’assassinat de 45 alcaldes i 2 diputats republicans.

 

Tardà vol fer arribar l’escrit amb la querella a la jutgessa argentina Maria Servini, la magistrada que ha assumit la investigació dels crims del franquisme. De fet, Servini va dictar una ordre de detenció de quatre presumptes torturadors franquistes per poder-los extradir i interrogar, però la petició de moment ha estat ignorada per les autoritats judicials espanyoles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides