L’últim nyap de RTVE: passar a la matinada ‘Informe Semanal’

Durant els seus quaranta anys d'emissió, 'Informe setmanal' s'ha emès a les 10 de la nit del dissabte

La direcció de RTVE ha decidit posposar ‘Informe Semanal’, que a partir del seu proper programa s’emetrà a les dotze de la nit dels dissabtes. L’històric informatiu, el més longeu de la televisió espanyola amb 40 anys en antena, passa així del prime time al late night.

La decisió de la direcció de RTVE no ha agradat els treballadors del programa, que han rebut aquest dimecres la visita del director d’informatius de la cadena, Julio Somoano, que els ha donat explicacions en persona. El canvi es produeix per potenciar un nou talent xou, en el qual es buscarà el millor cantant d’orquestra. Presentat per Carlos Latre, ‘Uno de los nuestros’ comptarà amb Javier Gurrutxaga, María del Monte i Roser com a jurats.

‘Informe Semanal’ ha rebut crítiques en els últims mesos, per oferir informacions manipulades i falta de credibilitat. Fins i tot la defensora de l’espectador de TVE va cridar l’atenció a la direcció de l’informatiu, que ara ostenta Jenaro Castro, per “falta de rigor” en un reportatge sobre Luis Bárcenas.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari