Messi diu que no sap res

El jugador del Barça acudeix a declarar al jutjat de Gavá, on és rebut amb crits d'ànim
Sense títol
Sense títol

Lionel Messi ha declarat aquest divendres al Jutjat d’Instrucció número 3 de Gavá sobre el presumpte frau fiscal que hauria comès en declarar els seus ingressos per drets d’imatge mitjançant unes societats radicades a paradisos fiscals. El jugador del Barça ha negat estar al corrent de les irregularitats i s’ha mostrat partidari d’aconseguir un acord amb el Ministeri Fiscal.

L’advocat del jugador ha declarat a la sortida del jutjat que el seu client pretén arribar a un acord i que des que es va destapar el presumpte frau la seva labor ha estat la de facilitar el treball de la justícia aportant “claredat i col·laboració”. El jugador va dipositar a principis de setembre en el jutjat cinc milions d’euros com a mostra de bona fé, doncs els diners que se li reclamen són quatre milions d’euros.

Prèviament, el jugador també va pagar 10 milions d’euros a Hisenda per solucionar les declaracions de 2010 i 2011, doncs encara era a temps de solucionar aquests exercicis legalment. Ara, malgrat el dipòsit que va deixar en el jutjat, no s’ha lliurat de declarar, encara que ha negat en tot moment tenir coneixement del sistema ideat pels seus representants per evitar pagar al fisc espanyol.

Messi ha arribat al jutjat en el cotxe del seu germà, el seu pare declarava una hora abans i ja estava a Gavá, i ha estat rebut per una multitud de veïns que li han vitoreado i li han mostrat el seu suport. El jugador ha signat autògrafs dins del jutjat i s’ha fotografiat amb els seguidors.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari