Moncloa intenta censurar a Bloomberg

Des de la Moncloa han pressionat a Bloomberg perquè retirés les respostes de Rajoy sobre el cas Bárcenas 
rajoy senado
rajoy senado

La Moncloa i la censura. Aquest seria el títol d’un intent fallit per part dels responsables de comunicació de la presidència del Govern espanyol. Des de la Moncloa han pressionat al canal de televisió Bloomberg perquè retirés les respostes de Mariano Rajoy sobre el cas Bárcenas, en una entrevista concedida a Nova York.

 

El canal de televisió s’ha negat a retirar el contingut de les respostes de Rajoy argumentant que tenen valor informatiu, en defensa del Periodisme. En concret, l’entrevistadora de Bloomberg va preguntar al president espanyol sobre les repercussions del cas Bárcenas i si dimitiria en cas que es demostrés un finançament il·legal del Partit Popular (PP). Rajoy va contestar que “hi ha coses que no es poden demostrar”.

 

Les respostes del cap de l’executiu espanyol i líder del PP van provocar el nerviosisme de l’equip de comunicació de la Moncloa i el seu intent desesperat, i fallit, per aconseguir que s’eliminessin de la gravació de l’entrevista.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari