Un atac feixista per només 300 euros de multa

L'atac d'un grup d'ultres a la delegació de la Generalitat podria ser castigat amb una multa de 300 euros per desordre públic
Falange
Falange

Una ridícula multa de 300 euros. La justícia espanyola podria imposar aquesta condemna als 11 feixistes que van ser detinguts per atacar la seu de la delegació de la Generalitat a Madrid la passada Diada Nacional. Segons informa La Vanguardia, aquesta és la condemna més probable que podria caure sobre els ultres.

 

El grup d’ultres que van ser detinguts -hi havia més persones en el grup d’assaltants- s’enfronta a una possible acusació de desordre públic i una falta de lesions. Unes infraccions penals que si no hi ha lesions importants no tenen categoria de delicte, i estan castigades entre 2 i 6 dies de localització permanent o una multa d’entre 10 i 30 dies.

 

L’import de la multa es calcula sobre la renda i el patrimoni del condemnat i oscil·la entre 300 i 900 euros. Els 11 assaltants podrien rebre una condemna de 3.000 euros de multa, que sortiria per uns 300 euros per cadascun dels feixistes detinguts.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari