“Vaig pensar que el Rei m’agafava per les solapes”

El president de la Diputació de Barcelona reprodueix com el va esbroncar el monarca, després de la Diada de l'any passat
Salvador Esteve
Salvador Esteve

“Va ser una experiència molt desagradable i violenta. Va haver-hi un moment en el qual vaig pensar que m’anava a agafar per les solapes”, ha recordat el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, la brega que va rebre del Rei en la recepció a la Zarzuela de fa un any, segons informació que recull ‘El Confidencial’.

Dos dies després de la manifestació multitudinària que va celebrar Catalunya l’any passat, i que ha suposat un punt d’inflexió en la projecció independentista de l’autonomia, el Rei va rebre a la Zarzuela la junta directiva de la Federación Espanyola de Municipios y Provincias, de la qual Esteve forma part.

El dirigent de la Diputació ha relatat, en una entrevista en ‘La Xarxa ràdio’, com es va apropar el monarca per cridar-li: “Vaja quina una  heu organitzat traient la gent al carrer amb enganys i amb l’ajuda d’aquests de Tv3 i de La Vanguardia“.

Esteve explica que “va ser una experiència molt desagradable perquè, enmig de 21 alcaldes més que havíem anat a veure’l, em va assenyalar de manera contundent”. El president de la Diputació barcelonina assegura que quan el va replicar, Joan Carles “va estar molt violent i jo estava acollonit”.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari