Qatar Airways pren el Camp Nou

Sandro Rosell es planteja donar explicacions públiques sobre el presumpte cobrament irregular de comissions al Brasil
Rosell Qatar
Rosell Qatar

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts que el principal patrocinador del club, Qatar Airways, ocuparà diversos espais publicitaris al Camp Nou a partir d’aquesta temporada. El logo de l’aerolínia, primera marca comercial que llueix la samarreta del primer equip en tota la seva història, apareixerà també a la graderia de l’estadi, com ja ho fa actualment el de Nike.

 

A més de la inclusió del logo de Qatar Airways a la graderia del Camp Nou, el patrocinador ha decidit engegar també dos actius més que contemplava el contracte signat amb el club. D’una banda, un gran cartell publicitari de la companyia s’instal·larà en la façana de l’estadi; de l’altra, l’aerolínia qatariana disposarà d’un espai corporatiu al Museu del FC Barcelona.

 

Segons ha confirmat el president del club blaugrana, Sandro Rosell, el contracte amb Qatar Sports Investment (QSI), entitat propietat de l’emirat que decideix el patrocinador que llueix el Barça a la samarreta, no inclou la possibilitat que el Camp Nou canviï el seu nom per adoptar el d’una marca comercial. L’acord es va signar al 2010 per sis anys i reporta al Barça uns 170 milions d’euros, així com una prima de 5,5 milions més si l’equip guanya la Champions.

 

Per altra banda, Rosell ha estat preguntat per les informacions publicades sobre el cobrament irregular de comissions per partits amistosos de la selecció del Brasil, de les quals se n’ha fet ressò EL TRIANGLE.

 

“Tot el que he fet a la meva vida és legal, honest i declarat”, ha assegurat el màxim mandatari culer. Tot i la seva afirmació, Rosell ha assegurat que es planteja donar explicacions públiques sobre un tema “que pertany a la meva vida privada” perquè “no vull que cap soci del Barça tingui dubtes del seu president”.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari