Botella pretén privatitzar els noms dels recintes esportius

L'Ajuntament de Madrid vol que Telefònica o Repsol bategin les instal·lacions esportives
faltes d'ortografia d'esperanza aguirre
faltes d'ortografia d'esperanza aguirre

Madrid es juga el proper 7 de setembre el seu futur. Si surt escollida pel Comitè Olímpic Internacional com a seu dels propers Jocs Olímpics, la ciutat s’haurà de preparar per albergar la cita esportiva més important del món. Per a això i malgrat que la majoria d’instal·lacions esportives ja estan construídas, es necessitarà un important pressupost i les arques de l’Ajuntament de la capital d’Espanya estan buides.

En un intent de generar ingressos, l’alcaldessa de Madrid, Ana Botella, està estudiant seriosament la possibilitat de privatitzar el nom dels grans recintes esportius, com la Caixa Màgica o el Madrid Arena, segons informa aquest dissabte Vozpopuli. La mesura, estesa a Estats Units, comportaria el canvi de la nomenclatura de les instal·lacions per un període de temps limitat a canvi d’una important summa de diners.

La congregació de tots els focus informatius a Madrid l’any 2020, en cas que la ciutat sigui escollida com a seu dels JJOO, seria un reclam publicitari majúscul per a les grans marques internacionals que tindrien l’aparador perfecte per promocionar-se al voltant del món. El projecte presentat pel COE preveu que la Caixa Màgica albergui els partits d’handbol i el Madrid Arena els de tennis.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari