Primer ‘mea culpa’ d’un dirigent del PP pel cas Gürtel

El portaveu del grup parlamentari del PP, Alfonso Alonso, entona el 'mea culpa' per la trama de corrupció que ha esquitxat al seu partit
Alfonso Alonso
Alfonso Alonso

El portaveu del grup parlamentari del Partit Popular (PP), Alfonso Alonso, ha fet autocrítica pel cas Gürtel i ha entonat un ‘mea culpa’ per tots els casos de persones vinculades al partit conservador implicades en la trama de corrupció que està sacsejant les files populars, i que ara està centrada en l’escàndol de l’extresorer Luis Bárcenas.

 

Alonso ha fet aquesta autocrítica com a dirigent del PP en una entrevista a RNE, afirmant que hi va haver “una sèrie de persones que es van estar enriquint, que tenien càrrecs públics i que han anat sortint del partit”, ha apuntat, El portaveu dels populars ha reconegut que “és bastant vergonyós” que hagi passat una situació com aquesta.

 

El portaveu parlamentari ha expressat el seu desig que en la investigació judicial del cas Bárcenas que porta el jutge Pablo Ruz es produeixin “avenços significatius” perquè es vagi sabent “tota la veritat” sobre l’extresorer del PP. Alonso no ha desaprofitat l’ocasió per senyalar Bárcenas com l’únic responsable de les irregularitats comptables.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari