L’ANC es desmarca de la proposta d’encerclar La Caixa

L'Assemblea Nacional Catalana aclareix en un comunicat que no canviarà el traçat establert per la Via Catalana del pròxim 11 de setembre
Carme Forcadell
Carme Forcadell

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aclarit aquest dimarts a través d’un comunicat que la Via Catalana cap a la Independència que es farà el proper 11 de setembre no modificarà el seu recorregut per sumar-se a la proposta d’encerclar la seu central de La Caixa, feta pel moviment Procés Constituent.

 

En el comunicat de l’ANC, que presideix Carme Forcadell, apunta que valora “positivament” les aportacions, idees i debats generals al voltant de la Via Catalana, però deixa molt clar que no estan disposats a canviar el lema, el nom i l’objectiu d’aquesta iniciativa. En aquest sentit, l’Assemblea recorda que el traçat ja està establert i, per tant, l’ANC es desmarca de la proposta #Encerclem La Caixa.

 

Des del moviment promogut per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres estan impulsant aquesta iniciativa coincidint amb la Via Catalana cap a la Independència amb l’objectiu d’unir la defensa dels drets socials i dels drets nacionals, segons expliquen en la seva pàgina web. La voluntat dels organitzadors és encerclar la seu central de l’entitat financera per assenyalar, segons apunten, els responsables de la crisi i les retallades.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari