Matas rep sobres en B

El Col·lectiu Albaïna li ha fet entrega en senyal de protesta, durant la visita de l'expresident balear a Sóller
Matas rep sobres en B
Matas rep sobres en B

L’expresident balear, Jaume Matas, ha rebut sobres en B aquest divendres durant la seva visita a Sóller. El Col·lectiu Albaïna li ha fet entrega com a símbol de protesta, pels doblers en negre que suposadament el també exministre hauria cobrat de mans de l’extresorer del PP, Luis Bárcenas.

 

Després de passar un dia pel Port es disposà a tornar a la zona del poble en tramvia, on hi tenia un vagó expressament reservat per a ell i les seves acompanyants, tal com explica el Col·lectiu Albaïna, en un comunicat.

 

Ja a l’arribar a l’estació del tren, després de pujar en tramvia del Port al poble, on hi tenia el cotxe aparcat, s’ha trobat una quinzena de persones esperant per acomiadar-lo. Des del moment que s’ha aturat el tramvia fins que l’exministre ha aconseguit partir, ha hagut de sentir com l’escridassaven i li deien “lladre, corrupte i d’altres càntics”, explica el Col·lectiu. El batle de Sóller, Carlos Simarro (PP), que també esperava a Matas per saludar-lo, ha estat testimoni de tot el que ha passat.

 

L’escridassada, que ha estat convocada de forma espontània i ha quedat diluïda quan Matas ha aconseguit partir en el seu propi vehicle que tenia aparcat just a l’estació del tren.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari