Què diu Mireia Belmonte sobre Sergio Ramos?

Mireia Belmonte
Mireia Belmonte

La nedadora de Badalona, Mireia Belmonte, ha reivindicat la seva feina i del conjunt de la natació fent referència al jugador de futbol del Reial Madrid, Sergio Ramos, concretament al seu pentinat de cabell. En una entrevista concedida al diari ABC, la badalonina ha dit que “importa més el color del cabell de Sergio Ramos que el meu rècord del món”.

 

Una afirmació contundent que ha fet per defensar el paper d’esports com la natació davant el futbol que s’ho menja tot a nivell mediàtic a l’Estat espanyol. Unes paraules que arriben després que Mireia Belmonte hagi establert el rècord del món en 800 metres lliures en piscina curta i s’hagi penjat tres medalles als Mundials de Natació celebrats a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides