La CEOE proposa pensions de viduïtat només per als pobres

L'entrada de la dona al mercat laboral, motiu de la patronal per plantejar el canvi
Sense títol
Sense títol

La CEOE ha remès al Govern una sèrie de mesures per reduir la despesa pública, segons elboletin.es, entre les quals destaca una reforma de les pensions contributives, que per a la patronal suposen una despesa en molts casos innecessària.

És el cas de les pensions de viduïtat, que la patronal pretén que es deixin de pagar en la majoria de casos i només es mantinguin en els de persones amb pocs recursos. “Els canvis socials i econòmics dels últims temps, fan necessari reflexionar i adequar algunes prestacions: és el cas de la pensió de viduïtat que gaudeix d’un caràcter contributiu i que el seu objectiu és respondre d’una situació de pèrdua de rendes”, diu el document de la CEOE enviat a l’Executiu.

Per a la patronal, l’entrada de la dona al mercat laboral ha deformat l’objectiu de la pensió de viduïtat, que ja no és una prestació de subsistència, tal com està plantejada. La CEOE considera que de no procedir en aquest sentit es pot posar en perill el sistema de pensions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides