Cospedal va comprar sense hipoteca la seva mansió de 2 milions

La presidenta de Castella la Manxa comparteix amb el seu marit una finca a Toledo de 12.0000 metres quadrats
mansión cospedal
mansión cospedal

La presidenta de Castella la Manxa, María Dolores de Cospedal, i el seu marit, Ignacio López del Hierro, qui està sent investigat per la Fiscalia per apropiació indeguda i falsedat documental, tenen una mansió a Toledo en una finca de 12.000 metres quadrats i una superfície construïda de 584 metres quadrats.

Segons les dades del Registre de la Propietat de Toledo, al qual ha tingut accés elEconomista, la mansió no té cap tipus de càrrega, la qual cosa vol dir que es va comprar sense hipoteca.

Hilo de Inversiones, la societat patrimonial del marit, va adquirir la totalitat de la mansió, per posar-la després a nom dels dos, a parts iguals. El portal economista es fa ressò que en la seva declaració de patrimoni immobiliari, Cospedal, que té un altre pis a Madrid de 265 metres quadrats, va assegurar que la mansió era de 280 metres quadrats, la meitat de la superfície construïda, quan la legislació obliga a detallar la superfície total per especificar després la participació que és té de la mateixa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides