El jutge vol tornar a imputar la Infanta

Demana informació a Hisenda per buscar moviments sospitosos de diners
Sense títol
Sense títol

El titular del Jutjat d’instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha sol·licitat informació a Hisenda per poder comprovar si existeix relació alguna entre les actuacions il·legals de l’Institut Nóos i la Infanta Cristina, a qui l’Audiència de Palma va desimputar del cas a instàncies de la Fiscalia General de l’Estat.

 

Concretament, Castro ha sol·licitat informació sobre els pagaments i cobraments realitzats per la Infanta per conèixer si apareix alguna de les empreses relacionades amb l’institut Nóos, del qual el seu marit, el Duc de Palma, era propietari juntament amb Diego Torres. Segons Vozpópuli, el jutge ha demanat el model 347, on es recullen totes les transaccions superiors als 3.000 euros.

En cas de trobar-se algun moviment de diners en els comptes de la Infanta que estigui relacionat amb les empreses, es desbarataria l’argument de l’Audiència per desimputar-la, doncs defensava que “no bastaria amb el mer coneixement de les activitats i de la seva eventual il·licitud sinó que es requereix la seva efectiva participació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides