Quin vídeo circula per la xarxa per ajudar Ester Quintana?

Sense títol
Sense títol

Ja està circulant per la xarxa, a través de Twitter i Facebookun vídeo per demanar ajuda pel cas Ester Quintana, la dona que va perdre un ull per un impacte d’una pilota de goma durant la vaga general del 14 de novembre passat. En aquest vídeo es demana col·laboració ciutadana per identificar a dues persones que surten en les imatges l’instant en què es van produir els fets. Aquestes persones desconegudes se les veu com apareixen gravant amb la seva càmera del mòbil i fent fotografies amb una càmera professional. 

 

Els autors del vídeo demanen ajuda per mirar de resoldre el cas Ester Quintana amb noves imatges, i per aquest motiu volen localitzar aquestes persones per si poden aportar proves que desmuntin les versions contradictòries dels mossos d’esquadra de la Brigada Mòbil que han declarat davant el jutge, negant haver disparat cap pilota de goma en el lloc on va resultar ferida Quintana. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides