Jordi Pujol participarà a la cadena humana

L'expresident de la Generalitat participarà el proper 11 de Setembre en l'acte independentista
Sense títol
Sense títol

Mancant poc més d’un mes, els preparatius de la Via Catalana, la cadena humana que s’ha convocat per l’11 de setembre per reclamar la independència de Catalunya, es van tancant. A la web creada per l’Assemblea Nacional de Catalunya, organitzadora de l’esdeveniment, el recorregut entre Girona i El Vendrell apareix ple, mentre que des de Girona fins a França fa falta gent, igual que des d’El Vendrell fins a Alcanar.

Qui si que assistirà a aquesta mobilització ciutadana és l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, qui participarà en el tram de la N-340 d’El Perelló (Baix Ebre), segons la web del centre d’estudis que porta el seu nom.

També participarà Ernest Maragall, exconseller d’educació català i ara impulsor de Nova Esquerra Catalana, un nou partit. Així ho ha anunciat en Twitter Dolors Collel, companya de Maragall en el seu projecte polític, missatge que l’exsocialista va repiular.

Tampoc faltaran Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, que encapçalen el projecte polític-social Procés Constituyent. Ells, per la seva banda, han convocat una cadena al voltant de la seu de La Caixa, a la qual responsabilitzen de la crisi i les retallades.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari