El director general de Telemadrid va cobrar sobresous del PP

Telefónica és la gran beneficiada de l'arribada de José Antonio Sánchez a la televisió pública madrilenya
Sense títol
Sense títol

En els ‘papers de Bárcenas’ publicats per El Mundo apareixen pagaments per valor de més d’un milió de pessetes a l’actual director general de Telemadrid, José Antonio Sánchez. Els diners s’haurien lliurat en els anys 1994 -800.000 pessetes- i 1995 -300.000 pessetes-, quan Sánchez treballava en el diari ABC cobrint l’actualitat parlamentària.

Sánchez, nomenat director general de Telemadrid en 2011 sota el mandat d’Esperanza Aguirre, també va ocupar el càrrec de director general de TVE amb el govern de José María Aznar, lloc que va abandonar per treballar a Telefónica, per on també va passar l’actual president del Consell d’Administració de la televisió pública madrilenya, Arturo Moreno, qui va dimitir com a sotssecretari general del Partit Popular en els anys 90 per la seva vinculació amb el ‘cas Naseiro’.

Segons informa Eldiario.es, els sindicats de Telemadrid han demanat explicacions sobre els cobraments de Sánchez de la comptabilitat B del PP i han criticat que des de la seva arribada al canal, Telefónica ha aconseguit importants contractes per oferir serveis a la cadena pública. Així ho va denunciar Comissions Obreres en el jutjat, en una querella per la possible adjudicació arbitrària dels serveis de producció i realització del senyal a Telefónica.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari