Quin polític és accionista d’una empresa de creuers sense llicència?

Enric Martínez, Lloret
Enric Martínez, Lloret

Una empresa de creuers de Lloret de Mar, ha hagut de cessar la seva activitat després que es conegués que operava sense el despatx oficial. El regidor del Partit Popular a la localitat gironina, Enric Martínez, és propietari del 10% de Catamarans Mar de Lloret, societat que es va fundar el passat febrer amb 3.000 euros de capital social inicial.

 

Segons informa el Diari de Girona, un cop es va fer pública la polèmica, Martínez va anunciar als seus dos socis que pretenia vendre’s les seves participacions a l’empresa, per un valor de 10.000 euros, 33 cops més del que va invertir fa 6 mesos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides